Badmintonclub Groesbeek


Badmintonclub Groesbeek

1, nov 2023
Vertrouwenspersoon

Wij vinden het belangrijk dat onze leden in een veilige omgeving hun sport kunnen beoefenen. Heb je te maken met grensoverschrijdend gedrag en wil je hier met iemand over praten? Dan kan dat met onze vertrouwenspersoon Xandra Muller. Of het nu gaat om fysiek contact, pesten of andere dingen die binnen de vereniging gebeuren waar je je onprettig bij voelt, dan biedt zij een luisterend oor. En ze kan je raad geven of doorverwijzen voor geschikt hulp. Wil je meer weten? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie.

http://www.bcgroesbeek.nl/bcgsite/?page_id=1989

1, nov 2023
OPROEP AAN ALLE OUD-LEDEN

Op 5 februari 2025 bestaat ‘Badmintonclub Groesbeek’ 50 jaar. Daar willen we als bestuur natuurlijk graag met alle leden en oud-leden bij stilstaan.

Niet alleen op 5 februari 2025, maar het hele seizoen 2024-2025 willen we activiteiten organiseren. Met als sluitstuk een feestavond waar vele herinneringen opgehaald kunnen worden onder het genot van een hapje en een drankje. We zouden het ontzettend leuk vinden als ook de oud-leden bij 1 of meerdere van deze activiteiten en op de feestavond aanwezig zijn.

Als jullie op de hoogte gehouden willen worden over het jubileumjaar met alle activiteiten en de feestavond, laat ons dat dan weten! Je kunt daarvoor een mail met naam en telefoonnummer sturen aan ons mailadres: bestuur@bcgroesbeek.nl.

In het kader van de AVG hebben we geen persoonlijke gegevens, zoals telefoonnummers en mailadressen, van onze oud-leden. We verwachten dat we met dit bericht dus niet iedereen zullen bereiken. We willen jullie daarom vragen om deze oproep met zoveel mogelijk oud-leden te delen, voor zover die bij jullie nog bekend zijn. Dus kom je een oud-lid tegen op straat, in de supermarkt, bij de kapper of in het café? Geef dit bericht dan aan ze door!!

Daarnaast zijn we ook heel benieuwd naar jullie leuke (en wellicht ook minder leuke) anekdotes, gebeurtenissen en verhalen. Ook die mag je aan ons toesturen via het mailadres hierboven. Laat het ons zo snel mogelijk weten, zodat we hier in de lopende voorbereidingen rekening mee kunnen houden.

We kijken uit naar jullie mails!

Bestuur badmintonclub Groesbeek

14, sep 2023
Probeerbadminton 2023

Voor het derde jaar op rij ‘probeer badminton’ bij Badmintonclub Groesbeek

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je gewoon lekker sportief bezig zijn samen met anderen? Dan is badminton echt iets voor jou! Je hebt vast al eens badminton gespeeld. Op de camping, op school of in je eigen achtertuin. Vond je dat leuk? Pak dan nu je kans en verbeter je skills bij onze vereniging. Ook dit jaar doen wij mee met ‘probeer badminton’ voor jong en oud. En kun je tijdens 10 introductietrainingen voor slechts € 25,- kennis maken met de sport!

Wil je meer weten? Of jezelf aanmelden? Kijk dan op probeer badminton.nu en zoek bij verenigingen op BC Groesbeek. Of gebruik de QR-code in onderstaande afbeelding. Maar mailen aan info@bcgroesbeek.nl kan natuurlijk ook.

Let op: bij ons kun je je ook de hele maand oktober nog aanmelden! De introductietrainingen worden gegeven vanaf woensdag 8 november 2023.

Graag tot dan!

14, sep 2023
Rabo clubsupport 2023

Beste leden, vrijwilligers en iedereen die ons een warm hart toedraagt.

Onze badmintonclub doet weer mee met de RaboClubSupport campagne. Deze campagne houdt in dat de Rabobank een groot bedrag beschikbaar stelt voor verenigingen in haar regio.

Dit geld wordt onder de deelnemende verenigingen verdeeld d.m.v. het uitbrengen van stemmen via een online stemtool. De deelnemende verenigingen moeten aangeven waar zij het te ontvangen geld aan gaan besteden. Wij gaan het geld gebruiken voor de club en het jubileum.

Het lidmaatschap van de Rabobank geeft je stemrecht. Hoe meer stemmen hoe beter.

Je kunt nog stemmen tot en met 26 september. Na deze datum kunt je geen stem meer uitbrengen.

Ergens in november ontvangen wij de uitslag. Deze campagne kan een behoorlijk bedrag opleveren voor onze club en dat kunnen we zeker in deze tijden heel goed gebruiken.

Wij rekenen op jullie!

STEM OP ONS !

Stemmen kan op https://www.rabo-clubsupport.nl/rijk-van-nijmegen/stemmen, door onderstaande QR-code te scannen of in de Rabo app.

21, apr 2023
Woensdag 19 april jl. is ons gewaardeerd lid Monique de Klerk op 56-jarige leeftijd overleden.

Monique was al enige tijd ziek.

Ze is jarenlang als spelend lid in diverse teams actief geweest.

We zullen haar enorm missen.

We wensen haar man, dochter en overige familie en kennissen sterkte toe met dit grote verlies.