Badmintonclub Groesbeek


Badmintonclub Groesbeek

10, mei 2020
Update Corona

Hallo allemaal,

Hier een korte update van de stand van zaken.

Ik denk dat iedereen wel via de sociale media inmiddels heeft gehoord dat wij als Badmintonclub Groesbeek dit seizoen helaas niet meer aan het spelen komen, omdat besloten is door de regering dat de sporthallen tot 1 september gesloten blijven. De gemeente Berg en Dal heeft ons telefonisch, via de kantinebeheerder laten weten dat zij dit uiteraard volgen.

Mocht er toch nog andere beslissingen genomen gaan worden dat het eerder opengaat dan zullen wij jullie daar uiteraard van op de hoogte brengen en hoe het dan verder gaat verlopen.

Op de achtergrond proberen wij als bestuur de zaken, zo goed als mogelijk, te regelen die noodzakelijk zijn en zullen jullie per mail hier van op de hoogte stellen als dit van belang is.

Verder hoop ik dat iedereen gezond is en gezond zal blijven en hoop jullie toch allemaal weer zo spoedig mogelijk te zien in de hal of daarbuiten. Deze wens spreek ik ook uit namens het gehele bestuur van de Badmintonclub Groesbeek.

Toch wil ik met een positief bericht gaan afsluiten en wel dat Vincent volgend seizoen ook trainer blijft van onze club.

Met vriendelijke groeten

Tonnie Verweij

Voorzitter Badmintonclub Groesbeek