Badmintonclub Groesbeek


Badmintonclub Groesbeek

18, jun 2020
Nieuwe Update Corona

Hallo allemaal,

Hier een korte update van de stand van zaken.

Via overleg met Toon van de kantine had ik de vraag uitgezet aan de gemeente Berg en Dal of Heuvelland of de Biga hal de zomermaanden open zouden kunnen blijven. Eventueel beperkt, omdat er toch ook veel mensen besluiten om thuis te blijven en niet op vakantie te gaan. Om die reden zou er dan een mogelijkheid kunnen zijn om toch hun binnen sport te kunnen gaan beoefenen en eventueel in samenspraak met de andere verenigingen om dan zo efficiënt mogelijk de openingstijden te bepalen.

Afgelopen week is er een vergadering geweest en zou de hal mogelijk per 1 juli open mogen gaan , maar er is besloten om dit niet te doen, aangezien 15 juli de hal weer gesloten wordt ivm met de zomer vakantie. Dus meteen ook antwoord op mijn vraag dat de hal dus niet opengaat in de zomermaanden en vast wordt gehouden aan de vakantie sluiting. De hal gaat nu eventueel open op 24 augustus as.

Indien er toch nog andere beslissingen genomen gaat worden dan zullen wij  jullie daar uiteraard van op de hoogte brengen en hoe het dan verder gaat verlopen.

Ondanks de vreemde tijd waar we nu in zitten hoop ik dat iedereen gezond blijft en wensen wij jullie allemaal een prettige vakantie toe al dan niet in de Hintergarten.

Namens het bestuur van de badmintonclub Groesbeek.

Met vriendelijke groeten

Tonnie Verweij

Voorzitter Badmintonclub Groesbeek