Badmintonclub Groesbeek


Badmintonclub Groesbeek

14, sep 2023
Probeerbadminton 2023

Voor het derde jaar op rij ‘probeer badminton’ bij Badmintonclub Groesbeek

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je gewoon lekker sportief bezig zijn samen met anderen? Dan is badminton echt iets voor jou! Je hebt vast al eens badminton gespeeld. Op de camping, op school of in je eigen achtertuin. Vond je dat leuk? Pak dan nu je kans en verbeter je skills bij onze vereniging. Ook dit jaar doen wij mee met ‘probeer badminton’ voor jong en oud. En kun je tijdens 10 introductietrainingen voor slechts € 25,- kennis maken met de sport!

Wil je meer weten? Of jezelf aanmelden? Kijk dan op probeer badminton.nu en zoek bij verenigingen op BC Groesbeek. Of gebruik de QR-code in onderstaande afbeelding. Maar mailen aan info@bcgroesbeek.nl kan natuurlijk ook.

Let op: bij ons kun je je ook de hele maand oktober nog aanmelden! De introductietrainingen worden gegeven vanaf woensdag 8 november 2023.

Graag tot dan!

14, sep 2023
Rabo clubsupport 2023

Beste leden, vrijwilligers en iedereen die ons een warm hart toedraagt.

Onze badmintonclub doet weer mee met de RaboClubSupport campagne. Deze campagne houdt in dat de Rabobank een groot bedrag beschikbaar stelt voor verenigingen in haar regio.

Dit geld wordt onder de deelnemende verenigingen verdeeld d.m.v. het uitbrengen van stemmen via een online stemtool. De deelnemende verenigingen moeten aangeven waar zij het te ontvangen geld aan gaan besteden. Wij gaan het geld gebruiken voor de club en het jubileum.

Het lidmaatschap van de Rabobank geeft je stemrecht. Hoe meer stemmen hoe beter.

Je kunt nog stemmen tot en met 26 september. Na deze datum kunt je geen stem meer uitbrengen.

Ergens in november ontvangen wij de uitslag. Deze campagne kan een behoorlijk bedrag opleveren voor onze club en dat kunnen we zeker in deze tijden heel goed gebruiken.

Wij rekenen op jullie!

STEM OP ONS !

Stemmen kan op https://www.rabo-clubsupport.nl/rijk-van-nijmegen/stemmen, door onderstaande QR-code te scannen of in de Rabo app.