Badmintonclub Groesbeek


Badmintonclub Groesbeek

1, nov 2023
Vertrouwenspersoon

Wij vinden het belangrijk dat onze leden in een veilige omgeving hun sport kunnen beoefenen. Heb je te maken met grensoverschrijdend gedrag en wil je hier met iemand over praten? Dan kan dat met onze vertrouwenspersoon Xandra Muller. Of het nu gaat om fysiek contact, pesten of andere dingen die binnen de vereniging gebeuren waar je je onprettig bij voelt, dan biedt zij een luisterend oor. En ze kan je raad geven of doorverwijzen voor geschikt hulp. Wil je meer weten? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie.

http://www.bcgroesbeek.nl/bcgsite/?page_id=1989

1, nov 2023
OPROEP AAN ALLE OUD-LEDEN

Op 5 februari 2025 bestaat ‘Badmintonclub Groesbeek’ 50 jaar. Daar willen we als bestuur natuurlijk graag met alle leden en oud-leden bij stilstaan.

Niet alleen op 5 februari 2025, maar het hele seizoen 2024-2025 willen we activiteiten organiseren. Met als sluitstuk een feestavond waar vele herinneringen opgehaald kunnen worden onder het genot van een hapje en een drankje. We zouden het ontzettend leuk vinden als ook de oud-leden bij 1 of meerdere van deze activiteiten en op de feestavond aanwezig zijn.

Als jullie op de hoogte gehouden willen worden over het jubileumjaar met alle activiteiten en de feestavond, laat ons dat dan weten! Je kunt daarvoor een mail met naam en telefoonnummer sturen aan ons mailadres: bestuur@bcgroesbeek.nl.

In het kader van de AVG hebben we geen persoonlijke gegevens, zoals telefoonnummers en mailadressen, van onze oud-leden. We verwachten dat we met dit bericht dus niet iedereen zullen bereiken. We willen jullie daarom vragen om deze oproep met zoveel mogelijk oud-leden te delen, voor zover die bij jullie nog bekend zijn. Dus kom je een oud-lid tegen op straat, in de supermarkt, bij de kapper of in het café? Geef dit bericht dan aan ze door!!

Daarnaast zijn we ook heel benieuwd naar jullie leuke (en wellicht ook minder leuke) anekdotes, gebeurtenissen en verhalen. Ook die mag je aan ons toesturen via het mailadres hierboven. Laat het ons zo snel mogelijk weten, zodat we hier in de lopende voorbereidingen rekening mee kunnen houden.

We kijken uit naar jullie mails!

Bestuur badmintonclub Groesbeek