Badminton Bedrijventoernooi

Save the date! Zondag 14 april 2019.

BC Groesbeek organiseert een Badminton Bedrijventoernooi. Verzamel de gezelligste en enthousiaste spelers van je bedrijf en schrijf je in! Naast het feit dat je sportief bezig bent en kunt netwerken, ondersteun je ook het goede doel. De opbrengst van het toernooi gaat naar het goede doel.

Deze keer is dat Stichting Letje.

 

 

Het goede doel

We kennen allemaal de vreselijke ziekte Anorexia Nervosa. De behandeling van deze ziekte is niet eenvoudig en duurt lang. Stichting Letje (www.stichtingletje.nl) ondersteunt onderzoek naar Anorexia Nervosa, geeft hier voorlichting over, biedt ondersteuning aan mensen die te maken hebben met deze ziekte en ondersteunt organisaties die anorexiapatiënten begeleiden en opvangen.

 

 

 

 

 

Het bedrijventoernooi

Elk bedrijf kan zich inschrijven. Meerdere teams per bedrijf zijn toegestaan. Een team bestaat uit 4 spelers (heren en/of dames). Spelers dienen 15 jaar of ouder te zijn. De inschrijfkosten zijn € 150,- per team. Dit is inclusief het gebruik van rackets en shuttles, koffie/thee bij ontvangst, 2 consumpties (p.p.) en afsluitend een buffet. Inschrijven kan uitsluitend middels het inschrijfformulier 

Alleen volledig ingevulde inschrijfformulieren worden geaccepteerd.

 

Sponsoren

Wil je het toernooi en het goede doel sponsoren? Dat kan op verschillende manieren. Bekijk daarvoor het sponsorformulier

en maak een keuze op welke wijze jij het toernooi en Stichting Letje wilt ondersteunen.

 

Tags: , , ,

Comments are closed.