update

Hallo allemaal,

Het zijn momenteel hele rare tijden voor iedereen door het corona virus. Op de een of andere manier raakt het ook iedereen.

Toch wil ik ook, zoals vele al hebben gedaan maar het kan nooit genoeg zijn, respect en dank uitbrengen aan alle verpleegkundigen, doctoren, vrijwilligers, brandweer, politie en de politiek. Ook aan iedereen die tot nu en in de toekomst dag en nacht voor ons allemaal klaar staan.

Zoals het er nu naar uit ziet, geldt voor onze badmintonclub Groesbeek dat we zeker tot 1 juni 2020 niet kunnen spelen en trainen.

Al eerder hebben we gecommuniceerd dat er geen bestuursvergaderingen plaats vinden en zal de jaarvergadering op een later tijdstip gehouden worden.

Zeer waarschijnlijk zal de voorjaarscompetitie en de 50+ competitie ook niet verder worden uitgespeeld.

Het bestuur is op de achtergrond bezig het noodzakelijke te regelen. Momenteel zijn we bezig voor de competitie van het volgende seizoen. Jullie zullen via de e-mail hiervan op de hoogte gehouden worden.   

Verder hoop ik dat iedereen gezond is en gezond zal blijven. Ik hoop jullie toch allemaal weer zo spoedig mogelijk te zien in de hal of daarbuiten. Deze wens spreek ik ook uit namens het gehele bestuur van de badmintonclub Groesbeek.

Met vriendelijke groeten

Tonnie Verweij

Voorzitter Badmintonclub Groesbeek

Comments are closed.