Badmintonclub Groesbeek


Badmintonclub Groesbeek

14, sep 2023
Probeerbadminton 2023

Voor het derde jaar op rij ‘probeer badminton’ bij Badmintonclub Groesbeek

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je gewoon lekker sportief bezig zijn samen met anderen? Dan is badminton echt iets voor jou! Je hebt vast al eens badminton gespeeld. Op de camping, op school of in je eigen achtertuin. Vond je dat leuk? Pak dan nu je kans en verbeter je skills bij onze vereniging. Ook dit jaar doen wij mee met ‘probeer badminton’ voor jong en oud. En kun je tijdens 10 introductietrainingen voor slechts € 25,- kennis maken met de sport!

Wil je meer weten? Of jezelf aanmelden? Kijk dan op probeer badminton.nu en zoek bij verenigingen op BC Groesbeek. Of gebruik de QR-code in onderstaande afbeelding. Maar mailen aan info@bcgroesbeek.nl kan natuurlijk ook.

Let op: bij ons kun je je ook de hele maand oktober nog aanmelden! De introductietrainingen worden gegeven vanaf woensdag 8 november 2023.

Graag tot dan!